Χριστουγεννιάτικη Κορνίζα!

Υλικά:

Αστάρι Maxi Decor

Κόλλα Scrapbooking Maxi decor

Χρώματα Κιμωλίας Maxi Decor

Χαρτιά Scrapbooking Xmas Skag Deco

Crystal Gel Maxi Decor

Χρυσόσκονη

Στένσιλ

Πινέλα

Σπάτουλα

Γάζα

Πάστα Χιονιού Maxi Decor

Διακοσμητικά

Πιστολι σιλικονης

Και μία παλιά κορνίζα

Χριστουγεννιάτικη Κορνίζα - Υλικά και Οδηγίες !Χριστουγεννιάτικη Κορνίζα - Υλικά και Οδηγίες !

Επιλέγουμε το χριστουγεννιάτικο  μοτίβο που μας αρέσει και βρίσκουμε χρώματα κιμωλίας που ταιριάζουν. Μετά ασταρώνουμε την κορνιία αρκετά επιμελή και στεγνώνουμε. Μετά βάφουμε το χρώμα κιμωλίας που διαλέξαμε και στεγνώνουμε. 

Κόβουμε το χαρτί scrapboking στις διαστάσεις της κορνίζας και λίγο  μικρότερο να φαίνεται το χρώμα κιμωλίας και περνάμε τις άκρες με ψαλίδι να φαίνεται χρησιμοποιημένο. Κολλάμε το χαρτί πάνω στην κορνίζα με κολλά scrapbooking και στεγνώνουμε.

Πάνω στο χαρτί scrapbooking κάνουμε σχέδια με στένσιλ με crystal gel και πασπαλίζουμε από πάνω χρυσόσκονη ή χρησιμοποιούμε το crystal gel με glitter, οπότε δεν χρειάζεται η χρυσόσκονη.

Βάφουμε τα διακοσμητικά σε χρώματα που ταιριάζουν με το μοτίβο και διακοσμούμε με πάστα χιονιού να φαίνονται χιονισμένα.

Τοποθετούμε τα διακοσμητικά σε ευθεία γραμμή στο  κέντρο της κορνίζας και υπολογίζουμε να κολλήσουμε από κάτω την γάζα, επίσης σε ευθεία και κάνοντας ένα χαμόγελο στις άκρες. Την γάζα την κολλάμε με κόλλα scrapbooking,  χωρίς να λυπόμαστε την ποσότητα, ώστε να κολλήσει καλά. Στεγνώνουμε και περνάμε από πάνω από την γάζα πάστα χιονιού . Στεγνώνουμε και κολλάμε τα διακοσμητικά με πιστόλι σιλικόνης. Και τα διακοσμούμε πάστα χιονιού να φαίνονται χιονισμένα και λίγο χρυσόσκονη.

Μετά κολλάμε τα υπόλοιπα διακοσμητικά πάνω στην γάζα και είμαστε έτοιμοι.