Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι επιλογές για να διαλέξετε εκείνη που σας εξυπηρετεί καλύτερα!

- Με αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα και χωρίς κόπο, κατά την παράδοση της στο χώρο σας, πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει πρόσθετη επιβάρυνση 1,50€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος ΦΠΑ) ανεξαρτήτως ποσού αγοράς.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 300€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 300€ (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

 

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και αφού έχετε επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, θα λάβετε πληροφορίες με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών με την εταιρεία μας.

Η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί και η αποστολή της θα δρομολογηθεί, μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παρακάτω συνεργαζόμενων της εταιρείας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής. Τα έξοδα προμήθειας βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή. Αν η μεταφορά γίνει από την ίδια τράπεζα, η πληρωμή εμφανίζεται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Οι συνεργαζόμενες τράπεζες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για προεξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

  1. ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗΣ: GR4701102010000020144063037 (20144063037)
  2. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR1801712580006098040031199

Δικαιούχος : ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΡΤΣΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2421058736.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε με email στο vivliopoliomaties@gmail.com την απόδειξη της κατάθεσης.

Μην ξεχάσετε στις πληροφορίες να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας ή/και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας. Μόλις μας στείλετε το καταθετήριο θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να παραλάβετε άμεσα τα διαθέσιμα προϊόντα.

  • Με πληρωμή στο κατάστημα 

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε και να πληρώσετε την παραγγελία σας στο καταστημά μας στο Βόλο.

Η διαδικασία είναι απλή. Στο "Καλάθι" επιλέξτε ως τρόπο αποστολής την «Παραλαβή από το Κατάστημα», ενώ στους τρόπους πληρωμής επιλέξτε «Πληρωμή στο Κατάστημα κατά την παραλαβή». Μετά από λίγα λεπτά θα λάβετε επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, ενώ μόλις συγκεντρώσουμε όλα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, θα λάβετε και ενημέρωση για την παραλαβή  τους από το κατάστημα!

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας στο κατάστημα είναι:

  • Μετρητά.
  • Με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική ή pre-paid).